Top10 Upu Tele Tomaiga o le Pa'u Pata E Tatau Ona E Iloa

Top 10 Upu o le Pa'u Su'i

Afai e te galue i le fale gaosi pa'u, o upu taua nei e 10 e te a'oa'oina ma malamalama ai.Tatou aoao faatasi!

 

1.Tekinolosi metallurgy pa'ue faʻaaogaina lautele i felauaiga, masini, tekonolosi, aerospace, auupega, biology, malosi fou, faʻamatalaga, alamanuia faaniukilia ma isi fanua.O se tasi o lala o lala sili ona malosi o mea fou faasaienisi.O fuainumera mai le CICC pisinisi aitalafu faʻasalalauga faʻavaomalo faʻaalia: I le 2017, o le tele o oloa faʻameamea i Saina e tusa ma le 7.15 piliona yuan, i luga 7.84% tausaga i lea tausaga.O le atinaʻeina o metallurgy paʻu e eseese i lea aso ma lea aso.E tatau ona malamalama i upu fa'apolofesa e sefulu pe afai e te mana'o ia i ai se malamalamaga faavae o le pauta metallurgy.

 

elemene faamama sintered

   2. Fa'amama pa'u:O le paʻu uʻamea poʻo le paʻu paʻu, faʻavevela i le vevela i lalo ifo o le mea faʻafefeteina o vaega autu, ona o le faʻaogaina o le tino ma le vailaʻau i le va o vaega, o le malosi manaʻomia ma uiga o le meafaitino poʻo le gaosiga o oloa.

 

3. Faaofuofu:O se mea o lo'o tanumia ai se pili mo le tu'ueseeseina ma le puipuiga i le taimi muamua po'o le sintering.

 

4. Metallurgy pauta:Ose fa'agasologa o le fa'apipi'iina lea e fa'aoga fa'atasi ai le mamafa o le uniaxial i le taimi o le sintering.

Lapopo'a o le pa'u, fa'aputuga fa'apitoa: o le lapo'a o le pauta o le lapo'a lea o vaega o le pauta.O le tuufaatasiga o vaega e ta'ua foi o le tufaina o vaega.O le pasene o le mamafa o vasega ta'itasi o le pauta i le pauta atoa.

DSC_5288

5. Tulaga tutusa:O le fua faatatau o le mamafa o se tino porous i le mamafa o le mea faʻapipiʻi tutusa i se tulaga le porous, faʻaalia o se pasene.

6. Porosity:Le fua faatatau o le voluma o pores uma i se elemene porous i le voluma atoa.

7. Sintering vevela:O se fa'asologa o gaioiga fa'aletino ma vaila'au e tupu i le tino lanu meamata i lalo o le gaioiga o le vevela maualuga.Ma le mea mulimuli, pe a latalata le porosity manino i le zero ma oʻo atu le mamafa i le maualuga, o lenei setete e taʻua faʻapitoa "sintering", ma o le vevela tutusa pe a oʻo i le sintering e taʻua o le "sintering temperature".

8. Sa'o lelei o le filiga:o loʻo taʻua o le tikeri filtration, o lona uiga, o le faʻaogaina lelei o le faʻaogaina o le micron particle count.

9. Silinumera mesh:Ole tele ole mesh e faauigaina ole numera o pu ile inisi (25.4mm) le umi

10. Efuefu efuefu:O le faiga o le pauta o le faiga lea o le faia o le pauta i se avanoa e iai uiga patino, lapopoa, mafiafia ma le malosi.

 

DSC_2574

 

O loʻo i luga o le HENGKO faʻamaeʻaina i luga o le pauta metallurgy sefulu faaupuga faʻamatalaina, HENGKO porous uamea sintered faamama autu oloa e iai le tele o faʻamatalaga, meafaitino ma lapopoa e filifili mai ai, malosi maualuga, faʻaogaina lelei, saʻo saʻo, mea e le pa'ū, lelei. tete'e corrosion, lautele ituaiga o talosaga, faigofie ona mama, ola umi.Fa'afeiloa'i e fesili!

 

Mo filiga u'amea sintered patino, aapa atu ile HENGKO ileka@hengko.com.O loʻo sauni la matou 'au faʻapitoa e fesoasoani ia te oe i le fatuina o le fofo atoatoa mo ou manaʻoga faapitoa.

Fa'afeso'ota'i i matou nei ma tu'u mai matou e fa'aola lau fa'amama mana'oga!

 

https://www.hengko.com/


Taimi meli: Aukuso-29-2020